I ❤ karácsony

Iván Szandrával és Jász Andrissal 

 

A nagysikerű 'I ❤️ Budapest- Budapestről szeretettel’ nosztalgia koncertshow után a két fiatal művész újabb küldetést vállalt, hogy a karácsonyi várakozó időszakban is hirdesse az ünnep igazi üzenetét, a Szeretet . Ezekhez a legszebb és leghangulatosabb amerikai filmekből jól ismert karácsonyi dalokat választották ki és gyűjtötték össze egy lemezen.

A világ egy órára megáll, a rohanó város és az utcák ünnepi fénye mozdulatlan marad és megtelik a szívünk békével és szeretettel.

I heart karácsony lemez

Videók

Zenehallgatás

Akik minket választottak

 Carpathia Festival (Poland,Rzeszów) ・ Art Salon-Társalgó Galéria .  Budapest Marriott Hotel・ Sofitel Hotel Hanoi ・Budapest Bisztró ・Suttogó Piano Bár ・BorNeo Jazz&Wine Restaurant  ・ Opus Jazz Club ・ Budapest Music Center ・ Ikon Bisztró ・Garibaldi Bisztró ・Riso Ristorante&Terrace ・Peppers Terrace ・Aqua Bar  ・Budapest Jazz Club ・Jazzberény ・ JóÉjszakát - Mád ・ Locavore Restaurant ・Budafoki Pezsgő és Bor Fesztivál ・ Szeptember Fest ・ MOM Kultúrális Központ  ・ Colombus Jazz Hajó ・Corinthia Grand Hotel ・Balatonlelle Julialis Fesztivál ・ Eger Advent ・ Hajdúböszörmény Város ・ 

Koncertszervezés

Kapcsolat

Success! Message received.